Contracttrading.nl : oplossingen voor flexibel leasen
ContractTrading
Home
Hoe werkt het?
Aanbod zoeken
Plaats een auto
Veel gestelde vragen
Over ons

Contract Trading : oplossingen voor flexibel leasen

Welkom op de website van Online Contract Trading. Door middel van onze website bieden wij u de mogelijkheid om flexibel om te gaan met uw leasecontracten. Met behulp van deze marktplaats voor leasecontracten loopt u niet het risico op een tekort of overschot aan leaseauto's in geval van uitbreiding of inkrimping van uw bedrijfsactiviteiten.

Indien u op zoek bent naar een leaseauto treft u op deze marktplaats een ruim aanbod aan van leaseauto's. De resterende looptijden van de leasecontracten zijn beduidend minder dan de gebruikelijke 48 maanden.

Indien u een overbodig geworden leaseauto wilt aanbieden op deze marktplaats, kunt u gebruik maken van ons eenvoudig 5-stappen plan. Contract Trading gaat vervolgens actief op zoek naar een partij die het leasecontract wil overnemen. U betaalt hiervoor slechts eenmalig de advertentiekosten.

Bovendien is het mogelijk voor een partij die een leasecontract aanbiedt om een "overname-premie" op te nemen in de advertentie. Dit is een premie welke door de aanbiedende partij betaald zal worden aan de partij die het leasecontract overneemt. Op deze manier wordt er voor beide partijen een win-win situatie gecreëerd.

Indien u meer informatie wilt, kijkt u bij onze aanpak of bij de FAQ's. Klik hier als u contact met ons wilt opnemen.

 MerkTypeBrandstofResterende looptijdLeaseprijs

0 foto's
CitroënC4 Grand Picasso, 2.0 16V Lumière EB6VBenzine -112 € 738,47

 
Contact Algemene voorwaarden Privacy policy Copyright